About

Tervetuloa Alinan kotona -blogiin!


Olen parikymppinen visuaalinen ja energinen mimmi. Kirjoitan harrastuksena lifestyleblogiani Espoo/Helsingistä. Blogin aiheet vaihtelevat tyylistä kulttuuriin, sisustuksesta kauneuteen, arjesta juhlaan ja ruoasta elämääni yleensä. Joskus blogistani voi pinnallisempienkin aiheiden lisäksi lukea syvällisempiä ja henkilökohtaisempiakin kirjoituksia. Rakastan kauniita asioita ja pyrin blogissani nostamaan esiin oman elämäni kauniita asioita. Otan bloggaamisen rennosti ja huumorilla. Olen kirjoittanut blogiani jo huhtikuusta 2011.


Tekijänoikeussyistä jaan blogissa vain omia reseptejäni. Mikäli olen liittänyt tekstiin kuvia ruoista, mutten ole jakanut reseptiä blogissa se toden näköisesti ei ole omani. Kaikkia reseptejä voi kuitenkin tiedustella minulta sähköpostitse.


Blogini löytyy myös monilta sosiaalisen median kanavilta. Valokuviani päivittelen lähes reaaliaikaisesti Instagramiin. Facebookissa ja Google+:ssa jaan pääosin postauksia, mutta vaihtelevasti saatan niissä myös julkaista muuta sisältöä. Pinterest-tililtäni löytyy jos jonkinlaisia tauluja, joihin lisäilen kauniita kuvia ja idoiita sitä mukaa kun niitä vastaan tulee. Kaikki postaukset päätyvät myös Pinterestiin. Voit seurata blogiani myös perinteisemmillä blogialustoilla Blogkeenissa, Bloglovinissa ja Blogipolussa. Teen pinnanalaista yhteistyötä muutamien muiden bloggaajien kanssa.


Käytän valokuvauksessa Canonin EOS 1100D järjestelmäkameraa sekä Olympus Pen E-Pl 6 minijärjestelmäkameraa ja tavallista kamerajalustaa. Otan lähes kaikki kuvat itse. Jotkin harvat kuvat olen ottanut Samsung Galaxy Trend kännykkäkamerallani tai Asus Memopad 7 -tabletillani, jonka olen blogin kautta voittanut. Kuvat muokkaan Microsoft Office ohjelmiston kuvanmuokkaustyökalulla.


Blogini mainostulot ja blogityhteistyötulot ovat hyvin vähäisiä, mutta merkitsen ne silti mahdollisimman selvästi. Blogissani olevat yhteistyöpostaukset merkitsen aina lisäämällä postauksen loppuun tekstin: "*Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä kaupallisten yhteistyökumppanien kanssa." tai "Tämä postaus sisältää mainoslinkkejä." Jos saatan saada jostain linkeistä mainostuloja merkitsen ne *-merkillä. Kaikki yteistyöpostaukset löytyvät myös kategorian "yhteistyö" alta. Blogin kautta saadut tuotteet ilmoitan aina selkeästi tekstin yhteydessä. Blogissani on myös sellaisia postauksia, joissa on linkkejä kaupallisille sivuille ilman *-merkkiä, tällöin en saa näistä linkeistä mainostuloja. Maksullisia mainoksia sijaitsee blogissani sivupalkeissa ja alareunassa.


Jos sinulla on kysyttävää oikeudesta kuvien käyttöön ja jakamiseen, respteistä tai mistä vain muusta asiasta ota yhteyttä sähköpostitse tai jätä kommentti.


Please, ask my permission always before using my pictures. If you have any questions or you want translation of my recipes, contact me via email or leave a comment. alinankotona@yahoo.com


Tervetuloa seurailemaan!


- Pinja Alina